Webcam modelleket keresünk

Webcam modelleket keresünk

Webcam modell munka

Mindenféle félrebeszélést mellőzve, az online modell szakma ma is és a jövőben is az egyik legjövedelmezőbb munka lesz a világon. Senki nem lepődik meg a hatalmas érdeklődésen amit a fiatal lányok körében érzékelhetünk a szakma iránt. 
Hogy tisztán láss mennyi pénzt tudsz a világ legjobb webcam studiójában, a Studio 20-ban keresni: 3-4 év webcam modell munkával megveheted a saját lakásod, vásárolhatsz autót és mindezt hitelek nélkül. 

Ha stabil munkát keresel ahol rugalmasan oszthatod be az idődet és relatív rövid idő alatt sok pénzt akarsz keresni, akkor csatlakozz a Studio 20 csapatához. 

Csak néhány dolog ami segíti, hogy sikeres livecam modell legyél a Studio 20-nál. 

 

 1. 17 éves szakmai tapasztalat, három kontinensen működő stúdió hálózatunk (Európa, Dél-Amerika, Észak-Amerika) folyamatosan fejlődik és bővül, ezt a folyamatot nem tervezzük lassítani a következő években sem. Más modell stúdiókkal ellentétben mi szabály és törvénykövető módon működünk, nálunk nem fordulhat elő, hogy modelleink nem kapják meg a pénzt ami jár nekik. Már az első nap szerződést kötünk modelleinkkel ami minden részletre kiterjedően taglalja a felek kötelezettségét és lehetőségeit. Minden második héten teljesítési igazolást írsz alá az előző időszaki keresetedről. 

 2. Hogy lásd a megkereshető összegeket, bizonyítékként kérd meg a studió managerét, hogy mutassa meg az ott dolgozó modellek jövedelmeit. Elhivatottsággal és kemény munkával Te is a legjobban kereső modelljeink közé kerülhetsz. A siker kizárólag rajtad múlik. 

 3. A világon először dolgozhatsz Jasmin Certified stúdióban. Ez folyamatos támogatást, kiemelt figyelmet és dedikált support csapatot jelent számodra partnerünktől. Ezek mind azért vannak, hogy Te még több pénzt kereshess. 

 4. A sikerhez nem kell semmilyen korábbi tapasztalat a webcam modell szakmában. Az első 5 napon amit a Studio 20-nál töltesz, trainerünktől megtanulsz mindent a csábítás művészetéről. Amikor Online vagy, legalább két ember csak azon dolgozik, hogy a Te munkádat segítse hogy még sikeresebb legyél. 

 5. A kezdeti 5 napos trainingen felül nálunk minden modell ingyenes angol, általános műveltség és make-up kurzusokon vehet részt. Ez a magánéletben és a munkában is nagy segítségedre lesz. A csábítás művészete mellet a kommunikáció mesterévé válhatsz. 

 6. Tudjuk milyen nehéz egy új szakmába belevágni, ezért pénzügyileg is segítjük az indulásod. Segítünk megvásárolni a ruhákat és make-up termékeket amikre szükséged lesz, ha legalább 3 hónapig a Studio 20-nál dolgozol, ezeket ajándékba adjuk. Ha mégis 3 hónapon belül mész el, az utolsó kifizetésből ezek árát levonjuk. 

 7. Ha szeretnél híres webcam modell lenni, az elmúlt évek tapasztalatait felhasználva promótálunk és segítünk, hogy Te is Top Modell legyél. Ezek a segítségek és a népszerűség mind a nagyobb forgalom és a több pénz felé segítenek Téged. 

 8. Ha már legalább 6 hónapja a Studio 20-nál dolgozol, lehetőséged van kamatmentes hitelt igényelni, hogy megvásárold a lakásodat vagy autódat amire mindig vágytál. A vásárlási ár 20%-át Neked kell biztosítanod, mi gondoskodunk a fennmaradó 80%-ról. A részleteket pedig a kifizetésekből vonjuk le. 

 9. Nagyon díjazzuk a kitartó és elhivatott modelleket. Aki legalább 12 hónapot megszakítás nélkül nálunk dolgozik, egyszeri bónuszt kap, ennek összege a negyedéves teljesítmények függvénye. 

Ennyi előny és segítség mellett csak rajtad múlik, hogy sikeres webcam modell leszel-e! Studio 20-nál mindent megteszünk, hogy álmaid valósággá váljanak. Jelentkezz most rögtön, beszéljünk meg egy időpontot amikor meglátogatsz minket. Tárt karokkal várunk Rád!
 

 

Contact

Webkamerás modelleket keresünk

Ha itt vagy, lépjünk tovább, vedd fel velünk a kapcsolatot. Fel tudsz minket hívni vagy írhatsz itt nekünk. Egyeztessünk egy személyes találkozót még ma.

CONTACT INFO

Studio 20 Budapest:

Studio 20 Bukarest Union Tér:

 • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
 • (+4) 0786 070 050
 • angajari.unirii@studio20.com

Studio 20 Bukarest Victory Tér:

 • Victoria Business Center, Calea Victoriei 155, Tronson 7, Etaj 1, București 010073
 • (+4) 0724 777 757 | (+4) 0748 777 757
 • angajari.victoriei@studio20.com

​Studio 20 Livecam Férfi:

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Kolozsvár:

​Studio 20 Temesvár :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Nagyvárad:

​Studio 20 Cali Kolumbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brassó:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

SOCIAL

Megnézem a térképen