Miért dolgozz webcam modellként?

Miért dolgozz webcam modellként?

Miért dolgozz webcam modellként?

Szeretnéd királynőnek érezni magad? Szeretnél magabiztosabb lenni? Szeretnéd belátható időn belül
elérni a céljaidat és nem csak álmodozni róluk? Szeretnél vonzóbb lenni? Szeretnéd az ujjadid köré csvarni
a férfiakat? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, jó helyen jársz! Ha úgy döntesz, hogy online modell
leszel, megvalósíthatod önmagad, elérheted mindazt, amire vágytál!

 

Hivatalos munkaszerződésed lesz

Más szakmához hasonóan, a videochat is munkahelyként működik, nyolc órás munkavégzéssel, abban az időben, amit magad választasz. Aláírt szerződés szerint számolunk el, a munkavállalónak előre fixált jogai és kötelezettségei vannak. Ennek az üzletágnak is legális keretei vannak, mind minden más gazdasági területnek, minden modell az aktuális, érvényben levő törvényeknek megfelelő szerződéssel rendelkezik, világos és korrekt kikötésekkel mindkét szerződő fél számára. A munkaszerződést már az első munkanapon megkötjük, és természetesen azonnal adunk egy aláirt példányt a szerződésből.

Rugalmas munka beosztásod lesz

Webcam modellként magad dönthetsz a munkaidődről, a prioritásaid figyelembevételével. Ahhoz, hogy magas összegeket keress, heti 5 napon keresztül kell napi 8 órát dolgoznod, ahogyan mind minden más területen ez megszokott, viszont a beosztásod az életstilusodhoz igazithatod, dolgozhatsz nappal, este vagy akar éjszaka. Szeretnél egyetemre, főiskolára vagy más képzésekre járni? Van egyéb elfoglaltságod napközben? Semmi gond, webcam munka mellett dolgozhatsz és magán ügyekkel is foglalkozhatsz. 

Dolgozol és szórakozol is egyidőben

Amikor webcam modell vagy, más országokban élő emberekkel kommunikálsz az intereneten, webkamerán és mikrofonon keresztül. Az egyetlen különbség a közösségi médiához képest (pl. Facebook vagy Twitter) a díjazásban rejlik, melyet a felhasználó a beszélgetésért és látványért fizet. Azok a személyek, akik a videochat szolgáltatásait igénybe veszik, a napi rutintól való elrugaszkodást keresik, olyan környezetbe menekülnek, ahol meghallgatásra, megértésre lelnek, ahol elfogadják őket olyannak, amilyenek, a hibáikkal együtt. Ezek az emberek kikapcsolódásra vágynak, egy optimista, vidám személy társaságában, akinek sikerül jókedvre deríteni őket. Mivel a videochat felhasználók által felhozott témák nagyon különbözőek, előfordulhat az is, hogy olyan dolgot kérnek, melynek teljesítése számodra nem komfortos. Ebben az esetben nem vagy köteles teljesiteni az elvárásukat, igy bármikor visszautasithatod azokat, akik a személyes korlátaidon felül kérnek valamit.

A munka egy webcam stúdióban nagyon szórakoztató lehet és segíthet sikeressé válni az élet más területein is. 
A férfiak udvarolnak majd neked, bókokkal árasztanak el, megtanulhatod a csábítás művészetét, hogy bármelyik férfi a lábaid elött heverjen. Ezen felül anyagilag függetlenné válsz, képes leszel minden kívánságodat saját erőből teljesíteni és minden célod elérhetővé válik az életedben. 

Contact

Webkamerás modelleket keresünk

Ha itt vagy, lépjünk tovább, vedd fel velünk a kapcsolatot. Fel tudsz minket hívni vagy írhatsz itt nekünk. Egyeztessünk egy személyes találkozót még ma.

CONTACT INFO

Studio 20 Budapest:

Studio 20 Bukarest Union Tér:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio 20 Bukarest Victory Tér:

  • Victoria Business Center, Calea Victoriei 155, Tronson 7, Etaj 1, București 010073
  • (+4) 0724 777 757 | (+4) 0748 777 757
  • angajari.victoriei@studio20.com

​Studio 20 Livecam Férfi:

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Kolozsvár:

​Studio 20 Temesvár :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Nagyvárad:

​Studio 20 Cali Kolumbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brassó:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

SOCIAL

Megnézem a térképen