Mert valóra váltjuk álmaid

Mert valóra váltjuk álmaid

Mert valóra váltjuk álmaidat

Ha pénzügyileg független szeretnél lenni és néhány év alatt elérni céljaid, lépj kapcsolatba a Studio 20 – Glamour Cam Studióval. Melletted leszünk életed legszebb és legjövedelmezőbb időszakában!
A legtöbb ember az elérhető jövedelem alapján választ állást. A webcam szakmában legtöbben a hatalmas jövedelmekről, havi több ezer vagy akár több tízezer dolláros jövedelemre gondol. De ez tényleg a valóság? Tényleg tud egy webcam modell ennyi pénzt keresni munkájával? Igen! Tapasztalataink alapján általában az álomfizetés miatt válik valakiből webcam modell.  Teljesen normális, hogy pénzügyi nehézségek nélkül szeretnél elni, webcam modellként pedig ez megvalósítható.
Ez nem illuzió, ez a valóság! Több, mint tíz valós modell példája bizonyítja a fentiekben leírtakat, melyeket magad is megismerhetsz a Studio 20 irodáiban. Ezek a modellek elérték anyagi céljaikat és szívesen elmesélik a történetüket neked is.

 

Mennyi pénzt kereshetek webcam modellkedéssel? 

Hozzáállásodtól és elhivatottságodtól függően, 2 000-20 000 Dollár jövedelmet tehetsz zsebre havonta. Hogy pontosan mennyit, az csak rajtad múlik. 
Az ambiciózus, elhivatott modellek, akik türelmesen elsajátítják a webcam szakma titkait stúdiónk professzionális csapatától, azok büszkélkednek a legmagasabb összegekkel a bankszámlájukon minden egyes ledolgozott hónap végén. A Studio 20 csapata minden modellt támogat, mellettük van nap mint nap, hogy segítsen elérni a maximumot, és minden modell munkája professzionálissá váljon.

Hogy kereshet rengeteg pénzt egy webcam modell?

A megkereshető pénzmennyiség sokszor tűnhet hihetetlenek. Azonban egy professzionális webcam studio segítségével ezek az összegek igenis elérhetővé válnak. Könnyen látható a hatalmas különbség azok között akik otthonról dolgoznak és a webcam stúdióban dolgozók között. Nálunk a 17 éves szakmai tapasztalat és profizmus az, ami lehetővé teszi modelljeink számára elérni az áhított célokat. 
Máshol a fizetésed csak évente, és akkor is csak néhány százalékkal nő, nálunk a jövedelmed csak a te elhivatottságodtól és kitartásodtól függ. Sikeres modelljeink szívesen mesélnek tapasztalataikról, hogyan kerestek karrierjük elején több mint 12 000 dollárt néhány hónap után. 

Mennyi idő után kereshetnek sok pénzt a webcam modellek?

A legfontosabb a magabiztosság, az elhivatottság és a kitartás ahhoz, hogy az eltervezett pénzügyi célok valósággá váljanak. A webcam modell hozzáállása a kulcs a sikerhez. Ha szépen beszélsz angolul, dekoratív vagy, szeretsz mosolyogni, kedves, nyugodt és motivált vagy, szinte biztos sikerre számíthatsz. Ha ezek közül valamelyik nem jön automatikusan, de odafigyelsz a támogató csapatunk hasznos tanácsaira és minden tőled telhetőt megteszel, néhány hónap alatt elérheted pénzügyi céljaidat. 
Csak te tudod valóra váltani az álmaidat, de a stúdiónk folyamatosan segít neked ebben. Mi a Studio 20-nál mindent megteszünk a sikered érdekében, segítünk céljaid elérésében. 

Contact

Webkamerás modelleket keresünk

Ha itt vagy, lépjünk tovább, vedd fel velünk a kapcsolatot. Fel tudsz minket hívni vagy írhatsz itt nekünk. Egyeztessünk egy személyes találkozót még ma.

CONTACT INFO

Studio 20 Budapest:

Studio 20 Bukarest Union Tér:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio 20 Bukarest Victory Tér:

  • Victoria Business Center, Calea Victoriei 155, Tronson 7, Etaj 1, București 010073
  • (+4) 0724 777 757 | (+4) 0748 777 757
  • angajari.victoriei@studio20.com

​Studio 20 Livecam Férfi:

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Kolozsvár:

​Studio 20 Temesvár :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Nagyvárad:

​Studio 20 Cali Kolumbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brassó:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

SOCIAL

Megnézem a térképen