Mert ragyogni fogsz, akár egy filmsztár

Mert ragyogni fogsz, akár egy filmsztár

Mert ragyogni fogsz, akár egy filmsztár

"A hölgyek rendelkeznek egy bizonyos vonzerővel és úgy gondolom, az alakjuk gyönyörű, mérettől függetlenül. Lényegtelen, hogy néz ki egy nő, ha hisz magában, akkor sexy" - Angelina Jolie

 

 

Webcam munka: Minden nap elkényeztetnek

Amikor elkezdesz webcam modellként dolgozni, egy egész csapat fog azon dolgozni, hogy gyönyörű, nyugodt és vidám legyél. A webcam modell munka a tökéletes választás minden jó kisugárzással rendelkező lány számára. Az első naptól kezdve fodrász, sminkes, és stylist áll rendelkezésedre, hogy a legjobb formádat hozhasd. A webcam modelleknek nem csak a külső megjelenésre kell odafigyelniük, legalább ennyire fontos a viselkedés, a gesztusok, a hanghordozás és a nyelvhasználat amikor felhasználókkal beszélnek. Csapatunk mindent megtesz, hogy a lehető legjobbat hozza ki belőled és egész nap ragyoghass a kamera előtt. Webcam modellként kihozzuk belőled az igazi nőt. Stylistunk segítségével minden nap a legjobb formádban tündökölhetsz. Eldöntheted, hogy természetes, szofisztikált vagy elegáns stílust szeretnél, stylistjaink eszerint fogják elkészíteni a sminked, hajad és választanak ruhát neked. Amikor szépnek és magabiztosnak érzed magad, ez hatással lesz a körülötted lévőkre is.

Webcam munka: Mindig nyugodt leszel

A legjobb eredmény eléréséhez szükség van a nyugodt lelkiállapotra. Mi ezeket a studiónk kényelmi szolgáltatásaival tesszük elérhetővé. Ha a Stuido 20-nál dolgozol, igénybe veheted masszás szolgáltatásunkat és kaphatsz kondi terem bérletet. Hány cég büszkélkedhet azzal, hogy ilyen csomagot ajánlanak munkatársaiknak? Azon kívül, hogy úgy bánunk veled mint egy királynővel, a Studio 20-nál mindent megteszünk, hogy elérd pénzügyi céljaidat is. Még kamatmentes hitelt is biztosítunk ha autót vagy házat szeretnél vásárolni vagy egy álomutazást szeretnél kifizetni. 

Webcam munka: Fotózáson és forgatáson veszel részt

Hogy lenyűgözd és elcsábítsd a kamera túloldalán ülő felhasználókat, elkészítjük professzionális portfolió képeidet és bemutatkozó videódat. A képeket és a videófelvételt profi hölgy kollégánk készíti, hogy minél könnyedebb legyen a légkör. Tapasztalt videó vágó és fotós csapatunk elkészíti a tökéletes portfóliót számodra. Használd ki a Studio 20 adta lehetőségeket és legyél pénzügyileg független nő!

 

Contact

Webkamerás modelleket keresünk

Ha itt vagy, lépjünk tovább, vedd fel velünk a kapcsolatot. Fel tudsz minket hívni vagy írhatsz itt nekünk. Egyeztessünk egy személyes találkozót még ma.

CONTACT INFO

Studio 20 Budapest:

Studio 20 Bukarest Union Tér:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio 20 Bukarest Victory Tér:

  • Victoria Business Center, Calea Victoriei 155, Tronson 7, Etaj 1, București 010073
  • (+4) 0724 777 757 | (+4) 0748 777 757
  • angajari.victoriei@studio20.com

​Studio 20 Livecam Férfi:

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Kolozsvár:

​Studio 20 Temesvár :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Nagyvárad:

​Studio 20 Cali Kolumbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brassó:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

SOCIAL

Megnézem a térképen