Studio 20 Pitesti

Pitestiben élsz és jobb életet akarsz? Most már lehetősége nyílhat arra, hogy a Pitesti legjobb cam stúdiójában egy webkamera modell legyen, és elég pénzt keres, így néhány év alatt egy autót, egy lakást és egy utazást tehet a leginkább egzotikus helyekre. Ezenkívül aláírja a jogi szerződést, rugalmas váltási ütemezéssel és a legjobb munkakörülményekkel rendelkezik ebben az iparágban!

A Studio 20 nemzetközi vállalat, Romániában (Bukarest, Kolozsvár, Nagyvárad, Ploiesti, Brassó, Temesvár és Craiova), valamint az Amerikai Egyesült Államok (Los Angeles), Kolumbia (Cali) és Magyarországon (Budapest). Sikerünk motivált minket arra, hogy folyamatosan fektessünk be modelleinkbe, amelyek ma a világ legfontosabb online modellező fesztiválján a vörös szőnyegen világítanak. A Devious Angel, a Raquella Diva, a Sasha Red, a Zeya Brunette, a Cristina Moore és a Wild Emma csak néhány webkamera modellünk, amelyek a Studio 20 segítségével teljesítették álmaikat.

Ön is része lehet egy dinamikus, egységes csapatnak, amely keményen dolgozik és pénzügyi céljait elérheti. Mindössze annyit kell tennie, hogy kapcsolatba léphet Pitesti egyik kameratársa képviselőjével, amely közvetlenül a város központi részén, a Fortuna Complexben található (I.C. Bratianu Blvd., No. 3). Beállíthat egy interjút, és látogasson el hozzánk, hogy többet tudjon meg Pitesti-i camstúramunkról.

Pitesti új cam stúdiója modern, fényűző és diverzifikált. Úgy tervezték, hogy segítsen az itt dolgozó modelleknek, hogy elérjék a potenciáljukat, és biztosítsák azokat a tagokat, akikkel együtt felejthetetlen élményben vannak. A 10 érdekes és modern díszítésű tematikus szoba remek munkakörnyezet, ahol egyedülálló műsorokat vonhat be a fizető tagok vonzására.

A Studio 20-ban lehetőséged van szilárd és hosszú távú karrierépítésre, havonta $ 3.000 és $ 5.000 között kereshetsz és élhetsz az életedben. Pitesti-i cam stúdiónkban nagyon jól fizetett, törvényes és komoly munka lesz, amely lehetőséget ad arra, hogy kiemelje személyes varázsát és nősténységét.

Azt is tudnod kell, hogy a Studio 20 a világ első camstúdiója, amely megkapja az Arany Jasmin tanúsítványt. Ez a megkülönböztetés előnyös feltételeket biztosít Önnek, 24 órás dedikált segítségnyújtást és egyéb előnyöket, amelyek több pénzt eredményeznek az Ön számára. Míg a Pitesti más kameratársai nagy bevételeket ígérnek azért, hogy meggyőzzék Önt attól, hogy ott dolgozhassanak anélkül, hogy képesek lennének tartani ezeket az ígéreteket, megmutathatjuk neked, hogy a legambiciózusabb webcam modellek közül néhányan havi 25.000 dollárt keresnek. Ha az interjúhoz vagy az első munkanapjához érkezik, megkérheti a Studio 20 managerét, hogy mutassa meg nekünk a legjobb webkamera modelljeink eredményeit.

Ne feledje, hogy a Pitesti új bütykös stúdiójában szeretne dolgozni, legalább 18 évesnek kell lennie, mert ez a tevékenység szigorúan a felnőtteket célozza. Ezenkívül komolynak, ambiciózusnak és kitartónak kell lennie. Nem tudsz sok pénzt keresni az online modellezésből, ha csak akkor dolgozol, ha és ha úgy érzed. Mint bármely más szakmában, a munkádra kell összpontosítania, és folyamatos erőfeszítéseket kell tennie a cél elérésére.

Még akkor is, ha nincs tapasztalata, velünk leszünk minden lépésünkben, hogy segítsünk neked válni a világ egyik legnépszerűbb webkamera modelljévé. Továbbá, nem kell tökéletesnek lenni ahhoz, hogy egy webkamera modell legyen, csak hogy kellemes megjelenésű legyen. Naponta, búcsúzni fogsz velük, és a férfiak a lábadon állnak, és megpróbálnak tetszeni neked. A legjobb tréninget kínáljuk Önnek, amely rövid idő alatt megtanulja mindazt, amit tudnia kell az online modellezésről: hogyan kell viselkedni a kamera előtt, hogyan kell beszélni, hogyan kell több pénzt keresni és sok más trükköt érdemel top webkamera modell. Így megtanulhatja a csábítás művészetét, és bárkinek is szüksége lesz a valódi életben.

Ha nehézségekbe ütközik, a Studio 20 az Ön oldalán van, hogy segítsen neked. Kellemes és barátságos légkörben fog dolgozni, és minden szükséges feltétel teljesül: műszaki támogatás, high-tech berendezések, professzionális fények, fotós, videószerkesztő, fodrászok és sminkes művészek. A munka első napjától a Global Broadcasting Producer nemzetközi céggel jogi szerződést köt, és Ön saját példányt kap a helyszínen. Így biztos lesz abban, hogy magas szintű jogi és szakmai környezetben dolgozik. Ugyanakkor egy rugalmas váltási ütemtervet fogsz végrehajtani, amelyet minden hét elején beprogramozhatsz, és lehetőséget kapsz arra, hogy elcsodáld az online modellezést, olyan koncepciót, amely lehetővé teszi, hogy pénzt keress anélkül, hogy levennél. Bízunk abban, hogy elcsábíthatsz egy embert a ruháddal, csak az intelligencia és a személyes varázslat segítségével.

Tudjuk, milyen kemény a kezdő webkamera modell, ezért pénzügyi támogatást nyújtunk a munkaruhához és a sminkkészlethez. Megvásároljuk a szükséges tételeket, és ha a Studio 20-at legalább 3 hónapig dolgozol, ajándékba fogod kapni tőlünk. Ha ezt az időszakot elhagyja, vagy ha nem tartja be a beállított munkatervet, megtartjuk a termékek értékét az utolsó fizetésből.

Miután 6 hónapot töltött a Studio 20 csapatában, több pénzügyi előnyhöz jut! Abban az esetben, ha egy autót, egy lakást vagy egy esztétikai műtétet szeretne vásárolni, azonnal kaphat egy gyors hitelt tőlünk. A 20% -ot kell befizetni, a Studio 20 pedig a fennmaradó 80% -ot fedezi. Ezt követően havi részletekben téríti vissza az esedékes összeget, minden egyéb érdeklődés vagy jutalék nélkül, a webhelyekről származó bevételek után. Ez az előny csak olyan modelleknél érhető el, amelyek továbbra is a Studio 20-nál dolgoznak. A Pitesti egyik legjobb cam stúdiójában egy év múlva megszakítás nélkül a hűségbónuszt, valamint a kumulált jutalékot az ebben az időszakban elért keresete szerint.

Végül, de nem utolsósorban, ha valódi sztárrá akarsz válni ebben a szakmában, marketing csapatunk olyan világhírű modellt alakíthat ki Önnek, amely fantasztikus eredményt rejt magában, nemcsak a csevegésből, hanem a partnerprogramokból és a személyes oldalakból is. A havi 100 ezer dolláros költségvetéssel a Studio 20 Pitesti minden modellje elforgatással kap külön forgalmat. Így több mint 300 000 látogatót naponta átirányítanak a Studio 20 webkamera modelljeire.

Gyere és látogasson el hozzánk, hogy megnézze magának a rendkívüli munkakörülményeket és a legjobb stúdióban, a Pitestiben, a Studio 20-ban végzett munkát. További információért kérjük, készítsenek interjút egy képviselőnkről. A Studio 20 melletted soha nem volt könnyebb teljesíteni álmaidat!

I.C. Bratianu Blvd, no. 3, Fortuna Complex, 110053

(+4) 0771 481 462‬

angajari.pitesti@studio20.com

Képgaléria Studio 20 Pitesti

Helyszín Studio 20 Pitesti a térképen

Contact

Webkamerás modelleket keresünk

Ha itt vagy, lépjünk tovább, vedd fel velünk a kapcsolatot. Fel tudsz minket hívni vagy írhatsz itt nekünk. Egyeztessünk egy személyes találkozót még ma.

CONTACT INFO

Studio 20 Budapest:

Studio 20 Bukarest Union Tér:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio 20 Bukarest Victory Tér:

  • Victoria Business Center, Calea Victoriei 155, Tronson 7, Etaj 1, București 010073
  • (+4) 0724 777 757 | (+4) 0748 777 757
  • angajari.victoriei@studio20.com

​Studio 20 Livecam Férfi:

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Kolozsvár:

​Studio 20 Temesvár :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Nagyvárad:

​Studio 20 Cali Kolumbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brassó:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

SOCIAL

Megnézem a térképen