Studio 20 Galati

Szeretne pénzügyi stabilitást szerezni, vásárolni mindent, amit akar, és nyaralni egzotikus úti célokra? Szeretne támogatni a családját vagy vásárolni saját autóját vagy otthonát anélkül, hogy évek óta tartozna? Akkor várjuk Önt a legjobb webkamera modellező stúdió Galati, Studio 20!

A Brailei utcában található. 20, az új Studio 20 webkamera modellező stúdió 2 szint és a felület 400 négyzetméter. A 11 tematikus szoba és fényűző dekorációja a Studio 20 Galati tökéletes helyszín mind szakmai, mind személyesen. Itt kapsz minden szükséges támogatást és a legújabb generációs felszerelést, amire szüksége van az excellel a webkamera modellező iparban!

5 ok a Stúdió 20, a legjobb webkamera modellező stúdió Galatiban:

1. Ahhoz, hogy a legjobb webcam modell legyen, nem kell korábbi élmény

Ha szeretne dolgozni a legjobb webkamera modellező stúdió Galati, akkor nem kell korábbi tapasztalat. Mindössze annyit kell tennie, hogy tiszteletben tartja műszakát, komoly, ambiciózus, szép fizikai megjelenésű, kommunikatív és pozitív. Fogjuk kezelni a többit. Az iparban rendelkezésre álló legjobb képzésben részesülhet. Az ingyenes kozmetikai tanfolyamoktól az általános kultúra osztályokig a Studio 20 `s trénerei megtanítanak mindent, amire szüksége van ahhoz, hogy kiválóan élvezhessék a webkamera modellező iparágát!

2. Lehetősége lesz arra, hogy 2-3 éven keresztül megvásárolja házát vagy álmait

Ha úgy dönt, hogy a Galati legjobb webkamera modellező stúdiójában dolgozik, és erre a szakmára szánja magát, 2-3 évnyi tevékenység során elég pénzt kereshet saját autójának és házának megvásárlására.

Ezenkívül, ellentétben a stúdiókkal, amelyek fantasztikus bevételeket ígérnek, anélkül, hogy valódi bizonyítékokkal tudnák támogatni követeléseiket, mindig megmutathatjuk, hogy a stúdiónkban mennyit keresett a mi webkamera modelljeink. Ha meglátogatsz egy interjút a legjobb webkamera modellező stúdióban a Galatiban, a Studio 20-ban, kérd meg a menedzsert, hogy mutassa meg a bizonyítékot, és látni fogod, hogy az általunk elmondott összegek igazak!

3. Erkölcsi és anyagi támogatást kap

Amikor elkezdi pályafutását a Galati webkamera modellező stúdiójában, szüksége lesz egy szekrényre és egy smink készletre. A Studio 20 konzultál a szakemberrel, és megvásárolja a szükséges termékeket.

És az előnyök itt nem állnak meg! Barátságos, meleg légkört és minden szükséges erkölcsi támogatást kínálunk Önnek, hogy segítsen a modell munkájára összpontosítani. Minél nyugodtabbak és vidámabbak vagytok, annál több fizető tagot fogsz vonzani, és elég pénzt keresesz, hogy néhány éven belül házat és autót vásárolhatsz, és utazhatsz a leg egzotikusabb úti célokba.

4. Legmagasabb titoktartás lesz

Ellentétben a közhiedelemmel, a webkamera modellezése sokkal több, mint ami a médiában szerepel. Ez a foglalkozás művészi, tele van érzékiséggel és rejtélyekkel, amely a megjelenésen túl sok munkát és nagy kommunikációs készségeket igényel.

Azonban tudatában vagyunk annak, hogy a Studio 20 Galati webkamera-alkalmazásokra pályázó minden lány teljes magánéletet szeretne, ezért biztosítjuk személyes adatainak védelmét. A neved nem található semmilyen webkamera-modellező webhelyen, mert a egy álnév, amelyet magadnak választasz. Ráadásul a stúdióban senki sem fogja felmutatni személyazonosságát harmadik felek számára. Kiválaszthatja, hogy ki fog beszélni a foglalkozásáról.

5. Magas garantált forgalom lesz a pénzügyi célok elérése érdekében

Ha attól fél, hogy nem lesz képes hűséges tagjai vagy nem lesz elég forgalma a pénzügyi célok eléréséhez, meglátja, hogy itt a Studio 20 Galati-nál képes leszek létrehozni az erős márkát és megkapni a mesés bevételt.

A havi 100.000 dolláros értékesítési költségvetéssel a Studio 20 webkamera modellező stúdiók modelljei forgó forgalmat kapnak. Így naponta több mint 300 000 látogatót átirányítunk modelleinkre, hogy számottevő bevételeket érhessenek el és pénzügyi céljaikat elérhessék. Segítünk abban is, hogy sok pénzt kapj személyes webhelyekről vagy társprogramokról.

Brailei utca, 20. szám

(+4) 0745 111 501

angajari.galati@studio20.com

Képgaléria Studio 20 Galati

Helyszín Studio 20 Galati a térképen

Contact

Webkamerás modelleket keresünk

Ha itt vagy, lépjünk tovább, vedd fel velünk a kapcsolatot. Fel tudsz minket hívni vagy írhatsz itt nekünk. Egyeztessünk egy személyes találkozót még ma.

CONTACT INFO

Studio 20 Budapest:

Studio 20 Bukarest Union Tér:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio 20 Bukarest Victory Tér:

  • Victoria Business Center, Calea Victoriei 155, Tronson 7, Etaj 1, București 010073
  • (+4) 0724 777 757 | (+4) 0748 777 757
  • angajari.victoriei@studio20.com

​Studio 20 Livecam Férfi:

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Kolozsvár:

​Studio 20 Temesvár :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Nagyvárad:

​Studio 20 Cali Kolumbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brassó:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

SOCIAL

Megnézem a térképen