Studio 20 Double D Grozavesti

A Studio 20 büszkén jelenti be Bukarestben egy új helyet, melyet a két legjobb modell közül kettő kezelt: Raquelle Diva és Devious Angel. Az ambíciók, a kitartás és az előadások miatt sikerült megnyitniuk saját cam stúdiójukat, ahol új modelleket tanítanak meg, hogyan hozzanak létre nemzetközi karrierjüket, és havonta akár 25 000 dollárt is keresnek, mint azok.

Kik vagyunk mi?

Szia! Oli és Devi (más néven Raquelle Diva és Devious Angel) vagy ex-top webcam modellek a LiveJasmin-on. Tevékenységünk az online modellezési iparágban lehetővé tette számunkra, hogy más lényeges személyes eredmények mellett saját cam stúdiót is megnyissunk. Miután elértünk egy bizonyos szintű teljesítményt ezen a területen, úgy éreztük, hogy titkokat oszthatunk meg a siker elérése érdekében.

Az évek során elért eredményeink a pénz mellett díjakat is szereztek, amelyek igazolják munkánkat, bizonyítva azt, hogy a kitartás és a sikeres vágy teljes egészében jutalmazásra kerül ezen a területen.

Íme néhány a nyertes díjak közül:

- A legjobb Live Cam modell 2015;
- Legjobb weboldal;
- A legjobb női cam;
- Az AVN és az XBIZ Best Cam modell - az egyetlen ilyen díjak nyertek Romániában.

Számunkra ez a munka sok ambíciót, önmegvalósítást, elkötelezettséget, bizalmat, szervezetet és igen, kemény munkát jelentett. A jutalom sokkal nagyobb volt, mint az erőfeszítéseink: a jutalom új élet volt számunkra.

Annak tudatában, hogy egy modell munkája egy cam stúdióban azt jelenti, hogy támogató és promóciós csapatunkat csak tapasztalt személyzet választotta ki, amely biztosítja Önt az összes támogatást és segítséget a jövőbeni bütykös modellhez. A legfontosabb, hogy mindig ott leszünk az Ön számára!

Az online modellezés igazságai

Az online modellezést, legalábbis hazánkban, tabu témának tekintjük. Úgy gondoljuk, itt az ideje, hogy ezt a szakaszt a szakmailag és az átláthatósággal megérdemeljük.

Az online modellezéssel kapcsolatos általános fogalmak és ötletek:

- "Az online modellezésnél nem kell más, mint a külső megjelenés". Sajnálatos, hogy az online modellezésben az intellektuális tulajdonságok az elsőek, míg a fizikai tulajdonságok a második helyet foglalják el.
- "Az online modellezés azonnal hatalmas bevételeket hoz". Ez az állítás is hamis, mert ahhoz, hogy jelentős anyagi bevételt érjünk el, teljes mértékben be kell vonnunk magunkat, keményen dolgoznunk kell, és folyamatosan fejleszteni kell.
- "Az online modellezés pornográfiát jelent". Ez a kijelentés valószínűleg az online modellezés egyik legmegfelelőbb állítása. Az online modellezés nem jelent pornót, az online modellezés azt jelenti, hogy az emberek világszerte társulnak. Ön dönti el, melyik a határa, és segítünk neked tiszteletben tartani őket. A beszélgetés művészete és az intellektuális és társadalmi képességek sikeres modell eszközei.
- "Cam modellek könnyű nők". Ezt az előítéletet nagyon gyakran halljuk. Ellenkezőleg, a cam-modellek olyan nők, akik tudják, mit akarnak, ismerik potenciáljukat és tulajdonságaikat. Cam modellek olyan nők, akik elszántan mennek sikerrel, olyan nők, akik tiszteletben tartják a nőiességüket és az intelligenciájukat.

A helytelen állítások legegyszerűbb módja a tapasztalt emberekkel való beszélgetés ezen a területen, akik megmagyarázzák, hogy a dolgok tényleg milyenek. Az elképzelések általában azoktól származnak, akiknek semmi közük sincs ehhez a területhez. Nem kell léteznie attól a félelemtől, hogy bütykös stúdióban dolgozik. Az emberek döntéseitől függetlenül ítélik meg, ami fontos, hogy elégedettek vagyok a döntéssel.

Követelményedet tőled, jövőbeni sikeres cam modellek

1. Rugalmas gondolkodás. Először is, annak érdekében, hogy bérbe vegye ezt a cam stúdiót, pozitív hozzáállásra van szüksége. Hangsúlyozzuk a kommunikációt a mi és a modellek között, mert szeretnénk fenntartani egy alkalmi hangulatot és egy kapcsolatot építeni a tisztelet és a kölcsönös támogatás.
2. Feltéve, hogy a munkád. Cam-modellként ugyanolyan komolysággal és bevonással kell kezelnie ezt a munkát, mint minden munkát. A félidős intézkedések megakadályozzák a siker elérését.
3. Megtanulva, hogy a potenciális bevételek csak az Ön részvételével kapcsolatosak. Igen, a magas jövedelempotenciál létezik, de te vagy a meghatározó eleme annak elérésében.
4. Erős promóció. Elkötelezzük magunkat, hogy személyre szabott és erős promóciót biztosítsunk, ami nagy bevételt fog hozni Önnek. Annak érdekében, hogy kihasználhassa ezt az előnyt, tisztában kell lennie azzal, hogy ez a munka bizonyos mértékű expozícióval jár. Ha belekeveredsz és elhagyod az előítéleteket, a siker idő kérdése.

Mit kínálunk?

- A munkahely, ahol a kulcsszó "csapatmunka", ahol minden munkatársat egyenlően kezelnek. Nem hiszünk a hierarchiában, hiszünk a kollektív erőfeszítésekben és a sikerekben.
- Fiatalok és ambiciózusak vagyunk, ezért minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy sikereket érhessünk el, ami fel fogja ismerni képességeiteket. Nagyon komolyan vesszük ezt a munkát korlátlan lehetőségeket, és segítünk önnek felfedezni.
- Ez a cam stúdió csapata egyesült, tapasztalt, olyan emberekből áll, akik boldogan dolgoznak. A sikerre koncentrálnak, és bármikor támogatják Önt.
- Mindent megtalálunk, amire szükséged van a célok eléréséhez, de te vagy a legfontosabb tényező a saját sikereidben.

Következtetések

Ha kíváncsi vagy, és szeretnél nyílt vitát folytatni, ahol mindent megtalálsz, amire szükséged van, telefonon + 04 0751 512 196 vagy írj itt, a honlapunkon, és együtt fogunk ütemezni egy interjút. Az interjú során minden kérdésedre válaszolunk, és minden szükséges adatot megadunk annak érdekében, hogy a helyes információkon és a teljes átláthatóságon alapuló döntést hozhassunk.

Úgy véljük, hogy ez a siker garantált, ha kétség nélkül elkezdődnek és nem kérdeznek. Lényeges, hogy a kapcsolatunk és a modellek közötti kapcsolat a kölcsönös bizalomra épüljön.

Bízunk benne, hogy találkozunk egy interjúban!

Splaiul Independentei, Nr. 291-293, 9. emelet, 6. kerület, Bukarest

(+4) 0751 512 194

angajari.grozavesti@studio20.com

Képgaléria Studio 20 Double D Grozavesti

Helyszín Studio 20 Double D Grozavesti a térképen

Contact

Webkamerás modelleket keresünk

Ha itt vagy, lépjünk tovább, vedd fel velünk a kapcsolatot. Fel tudsz minket hívni vagy írhatsz itt nekünk. Egyeztessünk egy személyes találkozót még ma.

CONTACT INFO

Studio 20 Budapest:

Studio 20 Bukarest Union Tér:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio 20 Bukarest Victory Tér:

  • Victoria Business Center, Calea Victoriei 155, Tronson 7, Etaj 1, București 010073
  • (+4) 0724 777 757 | (+4) 0748 777 757
  • angajari.victoriei@studio20.com

​Studio 20 Livecam Férfi:

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Kolozsvár:

​Studio 20 Temesvár :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Nagyvárad:

​Studio 20 Cali Kolumbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brassó:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

SOCIAL

Megnézem a térképen