Studio 20 Bogota

Ön ambiciózus fiatal lány, aki szeretné sikeres pályafutását a webkamera modellező iparban? Szeretne jelentős jövedelmet, pénzügyi stabilitást és esküvőre járni? Ezután csatlakozzon a legjobb nemzetközi webkamera modellező stúdióhoz - a Studio 20 Bogotához.

Megérdemel egy olyan munkát, ahol az erőfeszítéseit tiszteletben tartják, ahol a kitartás nagyra becsülhető, és ahol jelentős jövedelmet kaphat egy híres nemzetközi cégnél. Ezért a Studio 20 Bogota a megfelelő hely az Ön számára!

A Studio 20 világhírű cég, több mint 17 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, amely biztosítja Önnek az összes feltételt ahhoz, hogy Ön a legjobb webkamera modellévé váljon. A kolumbiai fővárosban, Bogotában megnyitott új webkamera modellező stúdiót ugyanazok az elvek követik, amelyek vezetik cégünk további 16 helyét, beleértve a Studio 20 Cali-t is: átláthatóság, jogszerűség, tisztesség, teljesítmény!

Kétségtelenül ez a Kolumbia fővárosában, Bogota-ban található új webkamera-modellező stúdió a megfelelő hely az Ön számára! A változatos tematikus szobák modern bútorokkal díszítettek, és a legmodernebb audiovizuális berendezésekkel felszereltek, amelyek segítenek a tagok egyedülálló élményeinek felkínálásában. Itt is találsz olyan relaxációs tereket, ahol csevegés előtt vagy után pihenhet.

A Studio 20 márkája egy olyan dedikált és komoly csapat segítségével épült, amelynek professzionalizmusát a webkamera modellező ipar legrangosabb fesztiváljain nyert díjak révén nemzetközileg elismerik. Ezért, ha úgy dönt, hogy itt dolgozik, aláírja a céges és jogi szerződést, amelyben megemlítik tevékenységének minden aspektusát, és megkapja saját példányát a helyszínen.

Annak érdekében, hogy csapatunk részévé válhasson, nincs szükség korábbi tapasztalatra. Oktatóink tanítani fogják Önt, hogyan vonzzon több fizető tagot, hogyan tartsa érdeklődésüket a bája és a kommunikációs készségek felhasználásával. Segítségünkkel kiválóan élvezheti a webkamera modellező iparágát, és sok pénzt kereshet.

Tudjuk, hogy mennyire fontos pénzügyi támogatás, különösen akkor, ha kezdő vagy. Pontosan ezért veszünk neked egy smink készletet és egy munkaruhás szekrényt.

Ha szenvedélyes, szorgalmas, komoly, és ha figyelsz az oktatóink tanácsára, akkor könnyen és gyorsan tapasztalatokat szerezhetsz, és a csábítás igazi mestereivé válhatsz, ahol a 3.000 és 5.000 dollár közötti vagy annál nagyobb jövedelem. Ez a webkamera modellező stúdió számos sikeres modellt kínál csapatában, mint például a Devious Angel, az Emma Wild, a Zeya Brunette, a Raquelle Diva, a Sasha Red, az Eva Devine, az Ava Mistique és a Saemi Royal. Ha túl jónak tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, kérdezd meg, hogy a modellek igazolványos jövedelmét igazoljuk az interjúban, és saját szemével látni fogják, hogy igazak!

A legnagyobb webcam modellező stúdióban, Kolumbiában, Bogotában dolgozol, teljes magánéleted lesz és személyazonosságod mindig védett lesz. Az igazi neve csak az aláírni kívánt dokumentumokban fog megjelenni, és ezen az iparágon dolgozni fog egy álnévvel, amelyet választani fog. A titoktartás az első számú prioritásunk, így biztos lehet benne, hogy a cégünkben senki nem fogja nyilvánosságra hozni személyes adatait.

Végül, de nem utolsósorban, a Studio 20 a világ első és egyetlen arany által hitelesített Jasmin webkamera modellező stúdiója a világon, ami minden modellünk számára előnyös feltételeket jelent, nagyobb bevételeket, tartós dedikált támogatást és sok más előnyt.

Tehát, ha nemzetközi karrieredet, rugalmas menetrendet és havonta akár 10 000 dollárt keresel, kapcsolatba léphet a Studio 20 képviselőivel a kolumbiai Bogotában. Amellett, hogy a webkamera-modellező iparban a legjobb képzési lehetőséggel rendelkezik, a világon is a legjobb munkakörülményekkel rendelkezik, így a legjobb webkamera modellt is elérheti, és elérheti pénzügyi céljait.

Calle 70 bis # 68f-74, Bogota, Kolumbia

(+57) 322 847 9809

jobs.bogota@studio20.com

Képgaléria Studio 20 Bogota

Helyszín Studio 20 Bogota a térképen

Contact

Webkamerás modelleket keresünk

Ha itt vagy, lépjünk tovább, vedd fel velünk a kapcsolatot. Fel tudsz minket hívni vagy írhatsz itt nekünk. Egyeztessünk egy személyes találkozót még ma.

CONTACT INFO

Studio 20 Budapest:

Studio 20 Bukarest Union Tér:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio 20 Bukarest Victory Tér:

  • Victoria Business Center, Calea Victoriei 155, Tronson 7, Etaj 1, București 010073
  • (+4) 0724 777 757 | (+4) 0748 777 757
  • angajari.victoriei@studio20.com

​Studio 20 Livecam Férfi:

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Kolozsvár:

​Studio 20 Temesvár :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Nagyvárad:

​Studio 20 Cali Kolumbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brassó:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

SOCIAL

Megnézem a térképen