Studio 20 Arad

Ön egy főiskolai lány vagy egy friss diplomás, de a tapasztalat hiánya miatt nem talál megfelelő munkát, amely lehetővé teszi számodra, hogy támogassa magát? Eléged vagy attól, hogy a szüleid támogatják, és pénzügyileg függetlenek akarsz lenni? Vagy éppen ellenkezőleg, órákig dolgozol, anélkül, hogy megbecsülnétek, és az összes pénz, amit keresnek, költenek számlákra, és nem kapsz magadnak valami szépet?

Megérdemel egy olyan munkát, ahol az erőfeszítéseit tiszteletben tartják, ahol a kitartás nagyra becsülhető, és ahol jelentős jövedelmet kaphat egy híres nemzetközi cégnél.

Ezért a Studio 20 új helyre várja Önt Arad központjában, a Stefan Cicio Pop Streeten, No. 19, ahol lehetőséged lesz mind szakmai, mind személyes fejlődésre.

Ez az új webkamera modellező stúdió a Studio 20 franchise mögött álló elvekkel működik: a luxus, a sokszínűség, a kreativitás és a kényelem. A változatos tematikus szobák modern bútorokkal díszítettek, és a legmodernebb audio-video berendezésekkel vannak felszerelve, amelyek segítenek a tagok egyedi élményeinek nyújtásában. A Studio 20-ban az Arad legújabb webkamera-modellező stúdiójában találhatók olyan relaxációs terek is, ahol csevegés előtt vagy után elfújhatnak pár gőzt.

A "Studio 20" márka egy elkötelezett és komoly csapat segítségével épült, amelynek professzionalizmusa nemzetközileg elismert, a felnőtt szórakoztató ipar legrangosabb fesztiváljain nyert díjakon keresztül.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy részt vegyen a világ legjobb webkamera modellező stúdiójában, és csatlakozzon a Studio 20 Aradhoz. Itt vannak a legfontosabb előnyök, amiket egy webkamera modellként élvezhet:

1. Egy egész csapat támogatása

Ahhoz, hogy sikeres legyen, nincs szükség korábbi tapasztalatra. A webkamera modellező stúdió oktatói minden szükséges támogatást kapnak ahhoz, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a csábítás igazi mestereivé váljanak, és elérjék a kívánt pénzügyi célokat. Az egyetlen feltétel, amellyel meg kell felelnie: komolyan kell lenni, bizonyítani az igazi elkötelezettséget, vágyat kell követnie, pozitív, kommunikatív személynek kell lennie, és tiszteletben kell tartania munkatervét.

A tapasztalt edzők mellett a Studio 20 Arad folyamatos technikai támogatást, fodrászokat, sminkes művészeket, angol nyelvtanfolyamokat, fotósokat és videó szerkesztőket kínál Önnek, akik segítenek abban, hogy a legjobb formában legyenek és növeljék a havi kereseteiket.

2. Egy szilárd és biztonságos szerződés és stabil jogi jövedelem egy nemzetközileg elismert társaságon belül

Arad legjobb webkamera modellező stúdiója lehetőséget ad arra, hogy 100% -os jogi keretben legkiválóbb modellgé váljon. Ezért, ha úgy dönt, hogy itt dolgozik, akkor aláírja a jogi szerződést, amely megemlíti tevékenységének minden aspektusát, és Ön saját példányt kap a helyszínen.

A Studio 20 több mint 17 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, amely stabilitást és pénzügyi biztonságot kínál minden olyan modell számára, amely készen áll a webkamera modellező stúdió munkájára és sikeres karrierje. Itt havonta akár 10 000 dollárt is kereshetsz! Ha túl jónak tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, amikor az interjúra érkezik, megkérheti a vezetőt, hogy mutassa meg nekünk a fantasztikus jövedelmek igazolását, amelyeket modellek folyamatosan készítenek.

3. A kemény munka elismerése

A Studio 20 minden prágai, barcelonai, londoni, Las Vegas és Cartagenában megrendezett online modellező ipar díjazásának legfontosabb díját nyerte el. Az egész csapat által elnyert trófeákon kívül a legjobb webkamera modelljeinket a legjobb modellnek, a legjobb feltörekvő modellnek, a legjobb nem felnőtt modellnek, a legjobb mosolynak, a legjobb fétismodellnek, a legjobb szórakoztatónak stb. Nevezték el. A Studio 20 csapata, mert mellette egy egész csapat szakember állt, akik minden nap küszködnek, hogy segítsenek nekik elérni céljukat.

4. Promóció vagy teljes magánélet

Ha valódi sztárrá akarsz válni ebben a szakmában, akkor a marketing csapatunk olyan világhírű modellt alakíthat ki Önnek, amely fantasztikus eredményt rejt magában, nemcsak a csevegésből, hanem az affiliate programokból és a személyes oldalakból is.

Ha nem akarja ezt, akkor teljes titoktartást élvezhet a legjobb webkamera modellező stúdióban Aradban. Az igazi neve csak a dokumentumokban fog megjelenni, és Ön által választott álnévvel dolgozik.

5. Az esély, hogy a világ első és egyetlen Gold minősítésű Jasmin webkamera modellező stúdiójában dolgozzon

A Studio 20 a világ első és egyetlen Gold minősítésű Jasmine webkamera modellező stúdiója a világon, amely minden modellünkhöz preferenciális feltételeket jelent, nagyobb bevételt, tartós dedikált támogatást és sok más előnyt.

6. Jelentős pénzügyi támogatás

Tudjuk, hogy mennyire fontos a pénzügyi támogatás, különösen akkor, amikor kezdőben vagyunk ebben az iparágban. Pontosan ezért fogunk vásárolni egy teljes smink készletet és egy lenyűgöző munkaruhás szekrényt. Továbbá, 6 hónap múlva ebben a webkamera modellező stúdióban gyorsan hozzáférhetsz a gyors kölcsönökhöz, anélkül, hogy érdeklődnénk közvetlenül tőlünk. Ezután visszafizeti a kamat oldalán elért bevételeit.

Utca Stefan Cicio Pop. 19, Arad, Arad megye, 310086 irányítószám

(+4) 0761 100 880

angajari.arad@studio20.com

Képgaléria Studio 20 Arad

Helyszín Studio 20 Arad a térképen

Contact

Webkamerás modelleket keresünk

Ha itt vagy, lépjünk tovább, vedd fel velünk a kapcsolatot. Fel tudsz minket hívni vagy írhatsz itt nekünk. Egyeztessünk egy személyes találkozót még ma.

CONTACT INFO

Studio 20 Budapest:

Studio 20 Bukarest Union Tér:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio 20 Bukarest Victory Tér:

  • Victoria Business Center, Calea Victoriei 155, Tronson 7, Etaj 1, București 010073
  • (+4) 0724 777 757 | (+4) 0748 777 757
  • angajari.victoriei@studio20.com

​Studio 20 Livecam Férfi:

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Kolozsvár:

​Studio 20 Temesvár :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Nagyvárad:

​Studio 20 Cali Kolumbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brassó:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

SOCIAL

Megnézem a térképen