Studio 20 Los Angeles

Hollywood, Los Angeles, Kalifornia, régóta a világ szórakoztató iparának központja. Hollywood rendelkezik mindennel ami ehhez elengedhetetlen, filmsztárok, elegáns partik, Oscar gála, hogy csak néhányat említsünk. A webcam piac bővülésével ez a tökéletes időpont a Studio 20 Hollywoodi nyitásához. 
Több mint 17 éves tapasztalatunk a webcam stúdiók világában a folyamatos fejlesztéssel, befektetéssel és professzionális menedzsmenttel karöltve tökéletes lehetőséget biztosít jelenlegi és jövőbeni modelljeink számára. Büszkék vagyunk elegáns, jókedvű munkahelyünkre ahol a support csapat mindent megtesz modelljeink sikere érdekében. Az eredmény egy studio ami mindent megad, hogy sikeres webcam modell legyél. 

1. Stabilitás és Biztonság
Studio 20 egy komoly történelemmel bíró cég az online modellek világában. Három kontinensen (Európa, Észak Amerika és Dél Amerika), 9 helyszínen vagyunk jelen. Hét Stúdiónk Románia nagyvárosaiban, egy Los Angelesben és egy Kolumbiában van jelen. Mi nem tűnünk el néhány hónap után ami sajnos gyakran előfordul az online modelleket foglalkoztató cégek világában. Nem mellesleg a Studio 20-ban dolgozó modellek nemzetközi karriert futhatnak be és több mint 10.000 Dollár jövedelmet érhetnek el havonta. 

2. Elismertség
Studio 20 nyerte el a az online modell szakma legelismertebb díjait. Díjakat vehettünk át Prágában, Barcelónában, Los Angelesben és Cartagenában. Studio 20 elismerései mellett Top Modelljeink is komoly díjakat nyertek el, többek között, Legjobb Modell, Legjobb Új Modell, Legszebb mosoly, Legjobb Fétis Modell, Legszórakoztatóbb Modell, stb. Sikerük kulcsa a professzionális hozzáállás és a Studio 20 csapatának odaadó támogatása volt. 

3. Bizonyíték a magas jövedelemre
Míg más stúdiók azzal csalogatják magukhoz modelljeiket, hogy náluk lehet havonta 5-10 vagy akár 26 000 Dollárt is keresni havonta, mi bizonyítani is tudjuk ezt. Interjú közben vagy a felvételi beszélgetés után megkérheted a vezetőt, hogy mutassa meg Neked a legjobban kereső webcam modellek jövedelmét, mint például: Devious Angell, Sasha Red, Eva Sin, Raquelle Diva, stb. 
 
4. Átláthatóság
Amikor felvételt nyersz Studio 20-ba, szerződést írunk alá az együttműködésünkről, melyből egy példány Nálad marad. Ez után minden második hétben kifizetési napon teljesítési igazolást írunk alá mely pontosan tartalmazza melyik oldalon milyen aktivitás mellett mennyi jövedelmed keletkezett. 
 
5. Dedikált Oktató, Non-stop support
Az első héten minden modell személyre szabott egyéni képzésben vesz részt melynek keretében oktatónk betekintést ad az webcam modellek világába és megmutatja hogy lehet elérni több mint 10.000 Dollár jövedelmet havonta. Bemutatja azokat a szokásokat, trükköket mely megkülönbözteti a sikertelen modellt a sikerestől. 
Studio 20 garantálja továbbá, hogy legalább két support team-ben dolgozó munkatárs áll rendelkezésedre folyamatosan. 

6. Intenzív, ingyenes promóció
Hosszú távon ismert és elismert webcam modellként, több potenciális tag és visszajáró felhasználó keres föl. Természetesen ez több pénzt is jelent számodra. Promócióban csak azon modellek vesznek részt akik ezt kifejezetten kérik. 

7. Jasmin Certification
Studio 20 a világ első webcam stúdiója mely megkapta az Ezüst szintű Jasmin bizonyítványt. Ez azt jelenti, hogy modelljeink kiemelkedő kondíciókkal és előnyökkel rendelkeznek, 24/7 dedikált supportot kapnak ami természetesen a végén több pénzben mérhető. Erről minden további információ az alábbi linken érhető el: https://modelcenter.jasmin.com/en/certified-studios. 
 
8. Smink Tanfolyam
A smink tanfolyam nagyon sokat segít, nem csak a karrier építésben, de magánéletben is. Megtanulod hogyan jelenj meg felhasználók előtt és hogy tudod mindig a legjobb formádat hozni. 
 
9. Pénzügyi támogatás azon lányoknak akiknek fejleszteniük kell ruhatárukat vagy smink készletüket
A smink tanfolyam után be tudod szerezni a szükséges smink termékeket. Azon modellek számára akik legalább 3 hónapot dolgoznak a Studio 20-nál ezeket ingyenesen biztosítjuk. Amennyiben bármilyen okból kevesebb mint három hónapot töltesz el nálunk, úgy ezen termek árát levonjuk az utolsó kifizetésedből. 
 
10. Hitel
Ha már 6 hónapja a Studio 20-nál dolgozol, még több pénzügyi támogatást kaphatsz. Fordulhatsz a Studio 20-hoz gyorskölcsönért például ha vásárolni szeretnél egy autót, lakást vagy plasztikai műtétet szeretnél. Neked csak az összeg 20%-val kell rendelkezned a maradék 80%-ot a Studio 20 állja helyetted. Ezek után havonta tudod fizetni a tartozásod kamatmentesen. Természetesen ez a lehetőség csak addig áll fönn amíg a Studio 20-nál dolgozol.
 
11. Glamour Online modell
Studio 20-nál lehetőség van arra, hogy mindig ruhában maradj amennyiben a galmour modellkedést választod. Vannak olyan galmour modellek akik ugyanannyit keresnek mint mások holott sosem vetkőznek le. 
 
12. Hűség Bónusz
Minden modell aki legalább egy évet eltölt a Studio 20-nál hűség bónuszra jogosult. A bónusz kifizetése negyedévente történik. Első negyedév Április 25-én, második negyedév Július 25én, harmadik negyedév Október 25-én, negyedik negyedév Január 25-én. 
A hűségbónusz mértéke a modell jövedelmén múlik az alábbiak szerint: 
- Havonta 6.000 Dollár fölötti jövedelem esetén 5% (az teljes összeg és a százalék a summa modell által kapott jövedelemre vonatkozik)
- Havonta 10.000 Dollár fölötti jövedelem esetén 10%
- Havonta 20.000 Dollár fölötti jövedelem esetén 15%
A bónusz kifizetésének további két feltétele, hogy a modell legalább 500 órát töltött online és nem volt betegségen kívüli időpontváltoztatása. 
 
Tovább fogunk nőni és fejlődni, olyan emberekkel fogunk együtt dolgozni akik osztják a víziónkat és fejlődni akarnak. Ha jelenleg teljesen kezdő vagy és semmit nem tudsz a webcam modell szakmáról, mi itt vagyunk, hogy megtanítsunk Neked mindent. Amennyiben elkötelezett, nyitott és ambiciózus vagy, sok pénzt szeretnél keresni és új érdekes emberekkel akarsz megismerkedni, keresd föl a Studio 20-at még ma. Az alábbi elérhetőségen megtalálod hollywoodi stúdiónkat: 1253 Vine Street #15, Hollywood, Kalifornia 90038, ingyenes telefonszámunk: 1-800-895-2052. Vagy küldj emailt a manager@studio20.live címre vagy kattints a chat ablakra az oldal jobb alsó sarkában. 

 

1253 Vine Street #15, Hollywood, CA

(+1) 800 895 2025

jobs.losangeles@studio20.com

Képgaléria Studio 20 Los Angeles

Helyszín Studio 20 Los Angeles a térképen

Contact

Webkamerás modelleket keresünk

Ha itt vagy, lépjünk tovább, vedd fel velünk a kapcsolatot. Fel tudsz minket hívni vagy írhatsz itt nekünk. Egyeztessünk egy személyes találkozót még ma.

CONTACT INFO

Studio 20 Budapest:

Studio 20 Bukarest Union Tér:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio 20 Bukarest Victory Tér:

  • Victoria Business Center, Calea Victoriei 155, Tronson 7, Etaj 1, București 010073
  • (+4) 0724 777 757 | (+4) 0748 777 757
  • angajari.victoriei@studio20.com

​Studio 20 Livecam Férfi:

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Kolozsvár:

​Studio 20 Temesvár :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Nagyvárad:

​Studio 20 Cali Kolumbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brassó:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

SOCIAL

Megnézem a térképen