Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

Az online modellkedés legális?

Az online, webcam modellkedés egy gazdasági tevékenység, melyet a törvény szabályoz. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy garantálni tudjuk a legális működés minden aspektusát a hosszútávú együttműködésünk érdekében. Amikor úgy döntesz, hogy csatlakozol hozzánk, aláírsz egy szerződést a Studio 20-al, mely tartalmazza mindkét fél minden lehetőségét és kötelezettségét. Minden általad megkeresett pénzt csak legálisan fizetünk ki, mely után adóznod kell a helyi szabályoknak megfelelően. Minden alkalommal kérhetsz betekintést az adó papírokba, hogy meggyőződhess minden a szabályok szerint folyik.

Mennyi pénzt tudok az első hónapban megkeresni?

Amikor úgy döntesz, hogy belekezdesz a webcam modell szakmába, 2.000 és 20.000 Dollár havi jövedelmre számíthatsz mely múlik a modell profizmusától és elhivatottságától is. Az első hónap jövedelme attól függ mennyire végzed profin és elhivatottan a munkád. Mennyire vagy kedves, milyen a megjelenésed és mennyire követed pontosan a javaslatainkat. Továbbá, vedd figyelembe, hogy az első hónap egy részében csak képzésen veszel részt tovább kis idő kell amíg gyakorlatot szerzel, 1000-2000 Dollár közötti jövedelemre számíthatsz nagyjából. Később természetesen fejlődsz, gyakorlatot szerzel, felépíted a rendszeres látogatói bázisod amivel 3.000-5.000 vagy akár több mint 10.000 Dollárt is megkereshetsz havonta.

Az adataim titkosak maradnak?

Minden általad adott információt titkosan kezelünk. Azt akarjuk, hogy minden a Studio 20-ban dolgozó modell biztonságban érezze magát és ne derüljön ki valódi identitásuk. Amikor elkezdesz dolgozni valamelyik webcam oldalon, választanod kell egy becenevet, ezen a néven fognak a kollégák is ismerni és szólítani.

Dolgozhatok otthonról?

Éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy a stúdióban dolgozó modellek 200-500%-al több pénzt keresnek mint az otthonról dolgozók. Nagyon nehéz otthon tartani a 8 órás munkaidőt nem beszélve a drága eszközökről melyekre mindenképp szükséged van a munkavégzéshez. Továbbá a stúdióban lévő support csapat mindent megtesz, hogy segítse a munkádat nap mint nap.

Muszáj tökéletesen kinézzek, 90-60-90-es méret az elvárt?

Mindenkinek más az izlése. Vannak férfiak akik a 90-60-90-et szereti, vannak akik vékony és vannak akik telt lányokat kedvelnek. Van aki fiatal és van aki éretteb nőket keresnek. Hogy sikeres legyél a webcam modell szakmában, olyan nőnek kell lenned aki szereti magát (nem nárcizmust promótálunk, de magadra büszkének és hibáidat elfogadónak kell lenned). Férfiak a könnyen társalgó és magabiztos nőket kedvelik. Az online modell szakma nem csak sok pénzt, de önbizalmat is fog hozni számodra, jobban ki fogod tundni hangsúlyozni az értékeidet.

Mennyi jutalékot kap egy webcam modell?

A modellnek kifizetett jutalék a live streaming weboldal által kifizetett jutalék 50%-a. Továbbá, folyamatos versenyekkel motíváljuk és bónuszokkal jutalmazzuk a legjobb és a kezdő modelljeinket egyaránt.
Nincs tapasztalatom, mennyi idő alatt leszek sikeres webcam modell?

Mint minden más szakmában, a fejlődés egyén függő. Minden új modell részt vesz a képzésen mely bevezeti a webcam modell szakma rejtelmeibe. Trükköket és ötleteket tudsz elsajátítani, amik nagyon sokat segíthetnek. Továbbá fontos, hogy mennyire vagy nyitott, éredklődő és a tanfolyamon tanultakat menniyre tudod jól alkalmazni az életben.  Általában elmondható, hogy 2-6 hónap alatt válik valaki sikeressé egy modell a webcam szakmában.

Milyen idős lehetek? Van maximális kor megkötés?

Ahhoz, hogy webcam modell legyél el kell, hogy múlj 18 éves. Abban hiszünk, hogy bármeddig lehet ezt a munkát végezni amíg a modell élvezi a munkáját. Különböző felhasználók, különböző igényekkel látogatják meg a modelleket, így ameddig a modell tisztességesen dolgozik és elégedett a jövedelmével, addig mi támogatjuk a döntését.

Mit jelent a rugalmas munkavégzés?

Más szakmákkal ellentétben, az online modellek maguk szabják meg beosztásukat. A hét minden napjában 24 órát vagyunk nyitva. Ki tudod választani melyik napszakban és a hét melyik öt napján dolgozol. A legjobb eredmény elérése érdekében a heti 5 nap munkát javasoljuk.

Milyen papírokra van szükségem a webcam modellkedéshez?

Az online modell weboldalakon való regisztrációhoz érvényes személyi igazolványra van szükség. Néhány weboldal kérhet útlevelet vagy jogosítványt, de ezekre nincs szükség a legelején. Természetesen, csak eredeti igazolványokat fogadunk el

Kell fizetnem a fotózásért?

A fotózásért, videóbemutatóért amiket készítünk igyenesek, nem kell értük fizetni.

Honnan tudjam, hogy egy megbízható stúdióval állok kapcsolatban?

Gyere, látogass meg. Beszélj a nálunk dolgozó csapattal, más modellekkel, magadtól is gyorsan rá fogsz jönni, hogy a legjobb hely a webcam modellek számára a Studio 20.
 

Contact

Webkamerás modelleket keresünk

Ha itt vagy, lépjünk tovább, vedd fel velünk a kapcsolatot. Fel tudsz minket hívni vagy írhatsz itt nekünk. Egyeztessünk egy személyes találkozót még ma.

CONTACT INFO

Studio 20 Budapest:

Studio 20 Bukarest Union Tér:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio 20 Bukarest Victory Tér:

  • Victoria Business Center, Calea Victoriei 155, Tronson 7, Etaj 1, București 010073
  • (+4) 0724 777 757 | (+4) 0748 777 757
  • angajari.victoriei@studio20.com

​Studio 20 Livecam Férfi:

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Kolozsvár:

​Studio 20 Temesvár :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Nagyvárad:

​Studio 20 Cali Kolumbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brassó:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

SOCIAL

Megnézem a térképen