Csapat

Csapat

Csapat

Komoly, fiatal és elhivatott csapat vagyunk. A hét minden napján 24 órában állunk a rendelkezésedere, hogy segítsük és támogassuk munkádat. 

Mivel a legtöbb ember több időt tölt munkahelyén mint otthon a családjával, így különösen fontos, hogy jókedvű, lendületes csapatban dolgozzunk. Studio 20 fiatal csapata folyamatosan rendelkezésedre áll, jókedvűen és segítőkészen várnak bármikor. A sikeres együttműködésünk és a karriered szempontjából kimagaslóan fontos a harmónikus együttműködésünk. Elengedhetetlen, hogy tisztelettel és megbecsüléssel forduljon mindenki a webcam szakmához. 

Minden studiónkban 15-20 ember csak modelljeink sikerén dolgozik. 8 különböző részlegen dolgoznak munkatársaink: 


1. Management
A vezérigazgatóból és a studio managerből áll akik mindent megtesznek a studió sikeréért. 


2. Trainer
A legfontosabb pozíció, hiszen a trainer vezeti be kezdő modelljeinket a szakma fortélyaiba. Minden studiónkban legalább négy hölgy trainer áll modelljeink rendelkezésére. Jellemzően Ők is tapasztalt webcam modellek akik már végigjárták a sikeres webcam modellé válás útját. Segítenek számodra, hogy hogyan beszélj a felhasználókkal és hogyan aknázd ki a benned rejlő lehetőségeket.

3. Technical Support

Négy fős csapatunk, akik a munka és munkakörnyezet minőségéért felelnek. Ellenőrzik a modell és felhasználó közötti kommunikációs eszközöket. Folyamatosan figyelik, hogy modelljeink a legmagasabb kép és hang minőséggel dolgozzanak, figyelnek hogy mindig legyenek felhasználók, akikkel tudnak modelljeink beszélgetni. A sok tapasztalatnak hála garantálni tudjuk az állandó rendelkezésre állást és folyamatos minőségi szolgáltatást. 

4. HR 
Ők az elsők akikkel találkozol a Studio 20-nál. Ők fognak először körbevezetni a studióban, bemutatni a munkatársakat és az Ő feladatukat. Ők azok akiktől bármit megkrédezhetsz a munkával kapcsolatban, készségesen állnak rendelkezésedre. 

5. Pénzügy /Adminisztráció
Ők biztosítják az átláthatóságot a Studio 20-nál. Első napon munkaszerződést fogsz aláírni amely részletezi mindkét fél kötelezettségeit és lehetőségeit, a pontos jövedelmezési rendszert, százalékokat, adókat. Pénzügyi osztályunk a szerződésből azonnal egy példányt Neked is átad. Minden kifizetéskor teljesítési igazolást írunk alá, ez részletesen tartalmazni fogja a jövedelmed részleteit.

6. Művészeti részleg 

Stúdiónkban egy professzionális hölgy fotós/videós áll rendelkezésedre, hogy a készítendő portfólión a lehető legtermészetesebb legyél. Lenyűgözheted a felhasználókat a tökéletes videó és fotó bemutatkozó anyagoddal. 

7. Sytlist 

Modelljeink tökéletes megjelenésért a stúdió Stylistjai felelősek. Bármilyen stílust is szeretnél, (természetes, szofisztikált, elegéns) stylist csapatunk rendelkezésedre áll. Lehetőséged van továbbá kondi terem és masszőr látogatására is. 


8. Takarítók
Mindenki szeret tiszta és igényes irodába érkezni. A tisztaság és hibátlan munkakörnyezet fontos összetevői a jókedvű és sikeres webcam modell munkának. Takarítónőink mindig tisztán és hibátlanul tartják a helységeket webcam modelljeink sikere érdekében. 

Contact

Webkamerás modelleket keresünk

Ha itt vagy, lépjünk tovább, vedd fel velünk a kapcsolatot. Fel tudsz minket hívni vagy írhatsz itt nekünk. Egyeztessünk egy személyes találkozót még ma.

CONTACT INFO

Studio 20 Budapest:

Studio 20 Bukarest Union Tér:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio 20 Bukarest Victory Tér:

  • Victoria Business Center, Calea Victoriei 155, Tronson 7, Etaj 1, București 010073
  • (+4) 0724 777 757 | (+4) 0748 777 757
  • angajari.victoriei@studio20.com

​Studio 20 Livecam Férfi:

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Kolozsvár:

​Studio 20 Temesvár :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Nagyvárad:

​Studio 20 Cali Kolumbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brassó:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

SOCIAL

Megnézem a térképen