Beszámolók

Beszámolók

Webcam modellként tíz évvel fiatalabbnak érzem magam

Amikor a nők szerelembe esnek, legtöbbjük elfelejti, hogy a szeretet a hason keresztül árad szét. Én is közéjük tartoztam amikor 30 évesen egy munkanélküli férj és egy gyerek mellett találtam magam. Szükségem volt pénzre, sokra és gyorsan, hiszen egy gyerek felnevelés nem két fillér. Sajnos tapasztalatlanságom miatt sehol nem kaptam állást. Amikor fiatal voltam, a legfontosabb a builzás volt, később teherbe estem és a gyerek nevelés mellett nem vállatam munkát, így semmilyen munkatapasztalatom nem volt. 
 
Amikor felmerült, hogy webcam modell legyek, 40 évesnek éreztem magam. Azt gondoltam ez a munka csak a huszas éveikben járó lányoknak szól és nem hittem a saját lehetőségeimben. Sokszor jelentkeztem különböző webcam cégekhez, de az utlsó pillanatban mindig visszamondtam az interviewt. De szerencsére egyik alkalommal mégis ellátogattam a Studio 20-hoz. Nagyon különleges emberekkel találkoztam itt, akik megértően és kedvesen fogadtak. Nem sok önbizalommal érkeztem, de a studióban dolgozó kollégák segítettek meglátnom a bennem rejlő szépséget és magabiztossá tettek a munkában, megmutatták hogy lehetek én is Top Webcam modell. A support csapat rendszeresen átsegített a nehéz pillanatokon, mindig emlékeztettek céljaimra és segítettek közdeni azért. 
 
Nehéz leírni az örömöt, hogy elértem a célomat és sikeres webcam modell lettem. A studiónak és a munkának köszönhetően már nem 40 hanem húsz évesnek érzem magam. Nagyon köszönöm a Studio 20 segítségét és remélem még sokáig fogunk együtt dolgozni. Amikor már nem tudok tovább webcam modellként dolgozni, itt szeretnék maradni és átadni mindazt a tudást és tapasztalatot amit itt szereztem, hogy más webcam modellek is sikeresek legyenek. 

Contact

Webkamerás modelleket keresünk

Ha itt vagy, lépjünk tovább, vedd fel velünk a kapcsolatot. Fel tudsz minket hívni vagy írhatsz itt nekünk. Egyeztessünk egy személyes találkozót még ma.

CONTACT INFO

Studio 20 Budapest:

Studio 20 Bukarest Union Tér:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio 20 Bukarest Victory Tér:

  • Victoria Business Center, Calea Victoriei 155, Tronson 7, Etaj 1, București 010073
  • (+4) 0724 777 757 | (+4) 0748 777 757
  • angajari.victoriei@studio20.com

​Studio 20 Livecam Férfi:

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Kolozsvár:

​Studio 20 Temesvár :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Nagyvárad:

​Studio 20 Cali Kolumbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brassó:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

SOCIAL

Megnézem a térképen