Beszámolók

Beszámolók

Kollégánk Devious Angel interview-ja a Libertatea riporterével

Ott találkoztam Devious Angellel ahol dolgozik. Jelenleg a jogi egyetem tanulója, folyékonyan beszél négy nyelven és jövőre Pszichológiát szeretne tanulni. Ártatlan, kedves arca mögött egy érett nő bújik meg. “Egy éve kezdtem el itt dolgozni miután az egyik barátnőm elmesélte hogy milyen jövedelemre tett szert. Azt mondtam magamban, ennek adnom kell egy esélyt. Eljöttem, megnéztem, és azt mondtam, miért ne? Jelenleg egyszerre járok egyetemre és járok be dolgozni” 
 
Egyáltalán nem szégyelli amit csinál, sőt úgy gondolja ez is csak egy munka mint mármelyik másik. “Ha benne vagy, nagyon sok pénzt kereshetsz. Minden nap 8 órát dolgozom, munkaszerződésem van, adót fizetek, minden teljesen tiszta. Jelenleg havonta 12.000 Dollárt keresek. Természetesen az elején még nem kerestem ennyit, de most már elmondhatom, hogy van megfelelő mennyiségű tapasztalatom. Miért modell? A hölgyek akik itt dolgoznak, modellek és akikekkel beszélünk felhasználók (nem kilensek)” Devous Angel elmondta, hogy ritkán vetkőzik le és senki nem kényszerítette soha, hogy bármilyen sexuális segédeszközt használjon, ehelyett komoly hansúlyt fektet az öltözködésére. “Nagyon szerencsés vagyok, hogy a már itt dolgozó hölgyek rengeteget segítettek.”
 
Eleinte sok felhasználó kérte, hogy vetkőzzek le, de lassan megtanultam, hogyan elegyedjek beszélgetésbe velük. "Most inkább olyan vagyok mint egy terapeuta” meséli. A felhasználók akik szeretnének vele beszélni nem csak férfiak akik vitruális sexet keresnek. “Vannak férfi és nő, sőt párok is szoktak velem beszélgetni.” Olyan embert keresnek Ők, aki meghallgatja őket és beszélgethetnek a problémáikről. Sok embernek van rengeteg pénze, de egyedül vannak. "Sokszor előfordult, hogy egy beszélgetés ami azzal kezdődött, hogy vegyem le a ruhámat végül egy több órás beszélgetésbe torkollt” "Egy idő után a terápiák egy nagyon jövedelmező üzletté vált…” Sokszor segítettem férfiakat a magánéleti problémáik átbeszélésében még akkor is ha feleségükről vagy gyerekükről volt is szó még akkor ha ezzel kockáztattam. "Mivel ha megoldották kapcsolati válságukat, sokszor elvesztettem őket mint rendszeres felhasználót. Szerencsére sok a visszatérő felhasználó kötődik hozzám”, azt is elmeséte nekünk, hogy nemrég ajándékozta meg magát egy pár új szilikonmellel. Devous Angel nagyon büszke rá, hogy a világ tíz legjobb webcam modellje között tartják számon. 
 
Nemrég tért vissza Amerikából ahol a studiója elnyert a világ legjobb webcam stúdió címet. "Nekem ez hatalmas büszkeség” De hogyan ért el ekkora sikereket? “Felhasználóimat kedvességgel és természetességgel láncolom magamhoz. Mindig jó kedvem van. Mikor ideérek a munkahelyemre, miden gondomat kint hagyom. Ezzel összefüggésben a szakmám megváltoztatta az életvitelemet is. Naponta nyolc órát alszom, nem iszom, nem dohányzom, nem járok kulbbokba bulizni és a baráti összejövetelek száma is csökkent. Muszáj pihennem, hogy jól tudjak teljesíteni napközben.” Miközben egy előitéletekkel teli világban élünk, családja elfogadja amit csinál: “Szerencsés vagyok, hogy anyukám és nővérem tudja, hogy milyen munkát végzek és kifejezetten támogatnak benne.” Nem itélnek el. Barátom pedig mindenben támogat, tudja mivel foglalkozom és szívesen elmesélem, hogy milyen volt a napom ha kérdezi. Mára annyira sokat tudok a férfiakról, hogy könyvet írhatnék belőle. Talán egy nap meg is írom. Addig is pszichológiát fogok tanulni, hiszen már így is online terapeutája vagyok a felhasználóknak"

Annyira szereti a munkáját, hogy munkaideje lejárta után is órákig a kamera előtt ül. “Megkérdezem a felhasználókat, hogy hogy vannak, minden rendben van-e. Mindig nagy figyelemmel hallgatom, hogy mit szeretnének, a webcam modell munka igazából abból áll, hogy állandó figyelmet szentelünk a férfiaknak. Fontosnak és különlegesnek érzik magukat velem és sosem ítélkezem fölöttük, mindig megértem őket. Ezzel a módszerrel tartom bent egy privát beszélgetésben a felhasználókat akár tíz órán keresztül is. Ez pedig rengeteg pénzt jelent. 
 

Contact

Webkamerás modelleket keresünk

Ha itt vagy, lépjünk tovább, vedd fel velünk a kapcsolatot. Fel tudsz minket hívni vagy írhatsz itt nekünk. Egyeztessünk egy személyes találkozót még ma.

CONTACT INFO

Studio 20 Budapest:

Studio 20 Bukarest Union Tér:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio 20 Bukarest Victory Tér:

  • Victoria Business Center, Calea Victoriei 155, Tronson 7, Etaj 1, București 010073
  • (+4) 0724 777 757 | (+4) 0748 777 757
  • angajari.victoriei@studio20.com

​Studio 20 Livecam Férfi:

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Kolozsvár:

​Studio 20 Temesvár :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Nagyvárad:

​Studio 20 Cali Kolumbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brassó:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

SOCIAL

Megnézem a térképen